Livet kan förändras på ett ögonblick

Ibland händer det att jag måste ge människor tråkiga besked. Jag måste berätta att de har fått en sjukdom som är allvarlig och kanske dödlig. Eller som troligtvis kommer leda till att de kommer plågas.

Det är väldigt olika hur man tar ett sådant besked. Men varför vänta på att livet ska ta en sådan vändning? För vi kommer alla vara med om svåra saker: skilsmässor, förlora jobbet, svåra sjukdomar eller att förlora någon vi älskar. Vänta inte tills du går igenom svåra saker för att njuta av livet och vara tacksam för allt du har runt dig. För när det händer kommer du önska att du njutit av tiden innan. Börja idag istället.

4 reaktioner till “Livet kan förändras på ett ögonblick

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: