Beach 2022

Hm, vilka hantlar matchar mina strumpor bäst?

I januari och februari börjar det ofta pratas om ”Beach 2022”, och gymmen är fullproppade med folk. Man börjar fundera över sommarsäsongen, och kanske börjar byxorna smita åt lite efter all julmat? Det är ju så förargligt!

Men redan i mars ekar det tomt igen. En anledning tror jag är att om man tränar för att se snygg ut inför andra, så tränar man inte riktigt för sin egen skull. Varför skulle du vilja röra mer på dig? Är det för att slippa få diabetes som din mamma? Är det för att orka leka mer med dina barn? Må bättre? Blir piggare och friskare? Eller är det för att du vill känna dig snygg när du tittar på dig själv i spegeln?

Det spelar ingen roll varför, ingen anledning är bättre än den andra så länge den kommer inifrån dig själv. För det är det som kommer göra att det är du som står kvar där i gymmet i mars när alla andra sitter hemma och funderar över ”Beach 2023” istället.

Varför ska du börja röra på dig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: