Börja detoxa!

Är det såhär vi detoxar?

Detoxa är väldigt populärt. På ena sidan finns de som menar att våra kroppar är fulla med smuts och skräp, ”toxiner”. De har ofta också svaret på hur du ska göra för att bli av med det igen. Kanske dricka speciella juicer eller fasta. På andra sidan de som påstår att det är skit-snack. Jag tror att de båda har rätt, på sitt vis.

Faktum är att uttrycket ”du är vad du äter” har vissa poänger. Om du ger din kropp mycket näring kommer den att fungera bättre. Du kommer få mer energi, och kanske kommer du märka saker som att dina leder känns bättre eller att din hud ser fräschare ut.

Men kroppen har redan sätt att göra sig av med restprodukter. Det gör den genom urin och avföring. Tyvärr är många förstoppade. Då blir det svårare för kroppen att göra sig av med skräp. Kanske märker du symtom som att du är trött, har ont i magen och lider av hemorrojder. Då hade jag rekommenderat dig att försöka få till regelbundna tarmtömningar. Helst varje dag!

Så för att sammanfatta: vill du detoxa, börja ta dig en titt i toalettstolen.

2 reaktioner till “Börja detoxa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: