Tandemmatlagning

Det finns ett uttryck som jag inte vet var det kommer ifrån, men det är: tandemmatlagning. Detta är en genialisk uppfinning för alla som vill äta nyttigare vardagsmat men som allt för ofta finner sig stå i köket, lätt svettig, och undra: vad ska vi äta nu då?

Det här med att laga massa mat på helgen och frysa in matlådor eller äta samma mat i en vecka funkar för vissa, för min familj funkar det mindre bra. Det är där tandemmatlagningen kommer in i bilden. Konceptet går ut på att man förbereder maten på söndagen, och sen endast lägger 15 minuter om dagen på att skapa nya rätter av det som redan är förberett. Det kan låta avancerat, men jag lovar dig: det är allt annat än avancerat. Det är det enda sättet jag får mat på bordet när jag är trött och hungrig efter en lång dag och helst av allt bara vill beställa pizza.

Självklart kan man byta plats på recepten eller byta ut dem helt om man känner för det, endast fantasin sätter gränser. Imorgon kommer första inlägget för dig som vill hänga på.

Vad tycker du? Är detta något du vill testa? Eller har du rent av redan gjort det?

En tanke på “Tandemmatlagning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: