Prioritera din hälsa!

Jag träffar så många som sitter framför mig och ångrar att de inte gjorde andra val från början.

Man hade inte tiden, man hade inte orken. Vikten ökade, men det skedde så smygande att man inte riktigt märkte det. Smärtor och stelhet i lederna, men bara när du reser dig upp. Man vande sig. Lite för mycket stress, lite för mycket alkohol eller cigaretter. Man orkar inte riktigt som förr, men har ändå inte tid att motionera så det märks liksom inte så mycket. Livet går i 110.

Kanske hittar man ett högt sockervärde eller ett högt blodtryck på någon hälsokontroll. Man tänker att det där borde jag ta tag i, men man vet inte riktigt var man ska börja. Tiden går och man glömmer sina intentioner. Plötsligt har det gått 10 år till och man får sin första tablett. Kanske är det för högt blodtryck eller något annat.

Det kan vara väldigt svårt, men alla steg du tar för att förbättra din hälsa kan vara det som gör att du slipper bli sjuk i framtiden.

Du är värd att ta din hälsa på allvar! Var ska du börja?

2 reaktioner till “Prioritera din hälsa!

  1. Jättebra inlägg tänk så mycket sjuklighet som kan förhindras genom en aktiv och hälsosam livsstil. Vår kropp är gjord för rörelse o för att jaga vår föda

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: