Välkommen till Mitt Blåa Kök!

Namnet Mitt Blåa Kök anspelar på begreppet ”De blå zonerna”, områden runt om i världen där människor lever ovanligt länge och är ovanligt friska långt upp i åldrarna. För visst vill vi väl alla vara friska och få leva så länge som möjligt?

Som Hippokrates sa redan för 2400 år sedan: ”låt maten vara din medicin, och medicinen din mat”. Jag tror han hade lika rätt då som nu, en av de bästa ställena att bygga din hälsa på är hemma i ditt eget kök. Och nu bjuder jag in dig till Mitt Blåa Kök!

En tanke på “Välkommen till Mitt Blåa Kök!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: